Po zgaszeniu silnika działa dalej podświetlenie deski

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaad33
    Classic
    • 2009
    • 24

Nie wiem czy mówisz to w formie żartu czy na serio :wink: ale jak dla mnie to tyle jej wystarczy z tych chromowych dodatków :wink:
  • Adacho74
    Drive
    S_OCP Member
    • 2008
    • 54

Witam
    jestem nowym użytkownikiem portalu jak i Skody Mam Octavię 1.9 TDI 90 konną 2004r.

Problem polega na tym, że po wyłączeniu silnika i przełącznika świateł nie gasi się podświetlenie deski rozdzielczej, nawigacja też jest dalej podświetlona (chociaż radio wyłącza się przy wyciągnięciu kluczyka) i podświetlony jest jeszcze włącznik świateł awaryjnych.

Dodam tylko, że to działa w kratkę - raz się pali to wszystko, raz się prawidłowo gasi. Dzisiaj paliło się się np. całą noc. Proszę o pomoc.

[ Dodano: Wto 12 Lut, 08 11:09 ]
    nawigacja jest połączona razem z radiem - chyba oryginalna - nie znam sie na tym

Komentarz

• splawik
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1292

Adacho74, W takim razie na pierwszy ogień idzie przełącznik świateł. Jak znowu nie zgaśnie podświetlanie to wyjmij dziada i odłącz. Bedziesz wtedy wiedział czy to on za to odpowiada.
      A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
      AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
      O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
      -------------------------------------------------
      Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG

Komentarz

• Adacho74
        Drive
        S_OCP Member
        • 2008
        • 54

Dziękuję, odezwę się jutro po sprawdzeniu przełącznika )

[ Dodano: Wto 12 Lut, 08 13:58 ]
        mam jeszcze pytanko - możliwe żeby ten przełącznik wyłączał całe podświetlenie w aucie oprócz deski, radia-navi i włącznika awaryjnych? Bo tak jest

Komentarz

Pracuję...